MENY

Träffa vår Personliga Tränare (PT), Josefine Nyqvist
Josefine Nyqvist 

Personlig Tränare

 

JAG GER DIG VERKTYGEN ATT TA TILLBAKA TRÄNINGEN OCH GLÄDJEN I LIVET 

Mitt framgångskoncept vilar på att ha ett genuint intresse i din situation, skräddarsy en lösning som fungerar i ditt liv och skapa en långvarig relation. På så sätt ser jag till så att allting faktiskt fungerar innan jag släpper iväg dig att pröva dina egna vingar.

De här frågorna är viktiga för mig eftersom det är detta jag jobbar med och brinner för.

 

Du är en person med drömmar, mål och önskningar och det är så jag ser dig. Jag tar dig och din utveckling på allvar, jag firar dina segrar och kämpar med dig i dina uppförsbackar. Sättet vi gör detta på kallas Personlig Träning.

Jag vet att huvudet är lika viktigt som kroppen för att du ska må bra och jobbar därför alltid med ett helhetsperspektiv på hälsa. Tillsammans med dig lägger vi grunden för bra vanor och hittar en väg där träning, kost, återhämtning och stresshantering får den plats det behöver i just ditt liv, för att du ska må så bra som möjligt. Genom att arbeta på det här arbetssättet ger jag dig verktygen och självförtroendet att förändra din egen situation.

 

Du behöver själv ta kontroll över ditt liv och du behöver själv ta en central plats i din vardag. Du är bäst rustad att hantera din egen kropp. Det kan låta hårt och kanske lite skrämmande, men att göra jobbet själv betyder inte att du måste göra det ensam. Det är här jag kommer in. Jag är med varje steg på vägen, jag visar hur du skall göra och hur du skall tänka på ett sätt som passar dig, i din situation och i ditt liv. För det ÄR ditt liv och ingen annans. Ett liv som i många fall kidnappats av stress och vardag. Ett liv som nu skall tas tillbaka. På Balanze hjälper jag dig ta tillbaka till det liv som vardagen tog ifrån dig. Det är dags att börja prioritera dig själv.

 

Kontakt: 

MEJL: josefine.nyqvist@balanze.se

TELEFON: 070 496 23 24

 

 

SIGNATUR JOSEFINE


Skriven av:
BalanZe | Träning för alla
Datum:
2018-10-24 10:45

Nyhetsarkiv

Copyright © BalanZe | Träning för alla 2019 | Powered by purePUBLISH | Hosted by WebOne AB

Medlemsinloggning

Här loggar du in och hämtar ditt digitala medlemskort