MENY

Träffa vår nya Personliga Tränare (PT), Sabina Strandberg


Sabina PT

 

Sabina Strandberg

Personlig Tränare- Lic. Eleiko PT

Hej mitt namn är Sabina jag är en glad och framåt tjej som älskar att utvecklas, både kroppsligt och mentalt. På min fritid tränar jag styrkelyft och tävlar för ASK Eskilstuna på SM-nivå. Det allra bästa som hänt mig är när jag själv hittade träningsglädjen. Jag insåg hur roligt det är att lägga på mer vikt på stången och känna mig stark. Nu vill jag hjälpa andra att känna samma känsla, vad det än är som skapar den för just den individen. 

Oavsett vad ditt mål är, att se resultat i spegeln, bygga muskler, bli starkare, orka mer i vardagen eller känna dig mer hälsosam, vill jag hjälpa dig att uppnå det. Jag vill att du som tränar med mig ska hitta träningsglädjen och må bra i både kropp och knopp. Hälsan handlar inte bara om att din kropp mår bra, utan också att du mår bra mentalt. Träning ska vara roligt och något du ser fram emot. Tillsammans hittar vi den träningsform som passar dig och dina mål bäst. 

När du träffar mig kommer jag lyssna på vad dina mål och önskningar är. Jag kommer att ta fram ett träningsprogram som är anpassat efter dig. Jag kommer även kunna erbjuda dig en kostanalys så att du får de bästa förutsättningarna att nå dina mål. För mig är det viktigaste att du har roligt och mår bra av din träning och att träningen inte blir en börda utan en del av ett liv som du tycker om. Jag ser fram emot att vara en del av din resa!

 

Vill du ha mig som Personlig Tränare?

Kontakta mig på: 070-783 48 23

 

Stora kramar Sabina

 


Skriven av:
BalanZe | Träning för alla
Datum:
2019-05-28 17:47

Nyhetsarkiv

2020-10-19
2020-10-15
2020-03-31
2020-02-02
2020-01-08
2019-10-23
Copyright © BalanZe | Träning för alla 2020 | Powered by purePUBLISH | Hosted by WebOne AB

Medlemsinloggning

Här loggar du in och hämtar ditt digitala medlemskort