MENY

Personlig tränare (PT)

Jobba tillsammans med de absolut bästa kollegorna och underbaraste medlemmarna!

Som personlig tränare levererar du expertiskunskaper inom träning och kost till BalanZe kunder. Du ansvarar för försäljning och uppföljning av personlig träning på anläggningen. Yrket som PT innebär att du erbjuder en exklusiv träningstjänst åt våra medlemmar. Du levererar kvalitetssäkrade, resultatinriktade, individuella träningsprogram, med syfte att dina kunder ska uppnå optimalt resultat med sin träning.

Meriterande är om PT-tjänsten kan kombineras med en gruppträningsinstruktörs-tjänst samt en styrketräningsinstruktörs-tjänst. Då gruppträningsklasser utgör ditt bästa säljunderlag. Även på dina styrketräningsinstruktioner har du goda möjligheter att, via en behovsanalys av kunden, sälja personlig träning. Du får grundförutsättningarna av oss att bygga upp en kundkrets och jobba så mycket som du vill.

Några av dina viktigaste arbetsuppgifter är:

• Ansvara för försäljning av personlig träning.
• Sköta administrationen av PT enligt BalanZe rutiner.
• Ansvara för uppföljning av dina PT-kunder.
• Konsekvent sträva efter att uppfylla eller överträffa anläggningens PT-säljmål.

Passar du för tjänsten?
Du är utbildad/licenserad personlig tränare och därmed har du stora kunskaper om träning, kost, skador mm. Du är gärna utbildad kostrådgivare och, eller massör. Har du hög social kompetens? Har du förmågan att pedagogiskt dela med dig av dina kunskaper? Kan du arbeta obekväma arbetstider och helger?

 

Tillträde: Eftersträvansvärt är att du kan tillträda så snart som möjligt. Visar det sig att du är rätt person för jobbet men just nu är i början av eller mitt under din PT-utbildning kan anställningen vänta tills utbildningen är slutförd.

Omfattning: Du bestämmer själv dina kunder, arbetstider och hur mycket du vill jobba. (Gruppträningsinstruktörs-tjänsten samt styrketräningsinstruktörs-tjänsten innebär fasta timmar).

Erfarenhet: Inget krav på erfarenhet, men du ska brinna för försäljning, träning och service.

 

 

PTbalanze

  Ansökningsformulär

Namn:

Telefon:

Mobiltelefon:

E-mail:

Personnr: (ÅÅMMDD)

Bifoga CV: (Enbart PDF, DOC, DOCX, RTF och ODT filer tillåts)

Information:

Copyright © BalanZe | Träning för alla 2020 | Powered by purePUBLISH | Hosted by WebOne AB

Medlemsinloggning

Här loggar du in och hämtar ditt digitala medlemskort