MENY

Styrketräning

Bild nya styrkeytan

Nya hantlarna

 

 BalanZe`s gym är utrustat med maskiner för alla muskelgrupper samt mycket fria vikter. Som medlem hos oss har Du möjlighet till basintroduktioner av våra personliga tränare där PTn hjälper Dig att uppnå Dina mål. BalanZe`s gym är även utrustat med en F.T.S (Funktionellträningsstation) samt många andra redskap som kettlebells, slamballs, wallballs, klätterrep, romerska ringar, lyftargolv, bumperplates, gummiband, hopplådor mm.

 

 

Träningsprogram

 

Här finns träningsprogram i två olika nivåer beroende på hur länge du har tränat, hur många gånger i veckan du vill träna och vad du har för mål. Dessa program är till för dig som är ny, behöver lite motivation eller känner att du vill testa på något nytt.

 

Grundnivå: Du har kanske inte tränat så mycket tidigare eller haft ett längre uppehåll. Du vill träna

1-3 gånger i veckan och har som mål att må bättre samt stärka kroppen för att klara vardagens alla bestyr.

 

Påbyggnadsnivå: Du har tränat ett tag och känner att du vill gå vidare. Du har god kroppskännedom. Du vill träna 2-5 gånger i veckan. Du har som mål att utvecklas i din träning, bli starkare, få större muskler och/eller träna mer funktionellt.

 

Vill du ha hjälp att gå igenom något av programmen eller känner att du vill ha ett program anpassat efter just dig och dina mål, ta då kontakt med våra Personliga Tränare så hjälper vi dig! Läs mer om Personlig Träning här eller prata någon i receptionen på anläggningen.

 

 Styrka

 

 

 

Copyright © BalanZe | Träning för alla 2019 | Powered by purePUBLISH | Hosted by WebOne AB

Medlemsinloggning

Här loggar du in och hämtar ditt digitala medlemskort