MENY

Information angående Corona


Bästa medlemmar! 💜

Angående Covid-19,

BalanZe tar Folkhälsomyndighetens rekommendationer på största allvar. Vi behöver hjälpas åt och tillsammans ta ansvar för rådande situation.
Träning är mycket viktigt för hälsa och välbefinnande. Regelbunden styrketräning och konditionsträning är avgörande för en god lungkapacitet och ett starkt immunförsvar.
 
Ny Pandemilag den 10:e Januari 2021
BalanZe träningsanläggning är totalt ca 1150kvm. Efter beräkning av effektiva träningsytor sätter vi, med god säkerhetsmarginal, ett maxantal på 50 personer som kan vistas i lokalen samtidigt. Vänligen tänk på att hålla gott avstånd till andra tränanade.
 
Då det just nu, pga corona-situationen, är väldigt låg besöksstatistik ser vi inget behov varken bokning eller kösystem. Det är i dagsläget aldrig så mycket som 50 personer samtidigt på plats. Vi följer besöksstatistiken noga så att vi i förväg kan planera både bokningssystem och kösystem om behovet uppstår längre fram.
I dagsläget är det bara att komma och träna som vanligt i gymmet.
 
Gällande gruppträningen har vi, likt tidigare, ett max-deltagande på 8 personer för inomhus-pass. Du bokar din plats via bokningsappen. Klicka här för att ta reda på hur du gör.
Varmt välkomna!
 
 

Håll ut, Håll igång men Håll avstånd!

 
📌Om du känner minsta symptom på sjukdom eller är osäker – stanna hemma!
 
📌Direkt innanför entrén finns handsprit. Vi vill att samtliga medlemmar spritar händerna när ni går in. Handsprit, tvål och vatten finns även överallt i lokalen att nyttja.
 
📌Var extra noga med att torka av maskiner, redskap och utrustning när du använt dem. Sprayflaskor och handdukar finns synligt, utställt i lokalen.
 
📌Ta gärna med en egen yogamatta eller en handduk att träna på.
 
📌Undvik om möjligt att byta om och duscha i omklädningsrummen. BalanZe kommer, efter allmän rekommendation, att ha bastun avstängd en tid framöver.
 
📌Påminn varandra om att hålla avstånd.
Detta blir särskilt viktigt när ni väntar utanför salarna på passen. Det blir lätt folksamling utanför salarna. Vi ber er därför att vänta på en plats i gymet där det är tomt alternativt inte komma för tidigt.
 
📌För att undvika för många besökare samtidigt under våra mest populära tider, uppmanar vi dig att planera in din träning när det är lugnare på anläggningen. Tisdagar och torsdagar är det generellt mindre besökare på anläggningen samt på passen. Vi har även reglerat maxantalet på gruppträningen till 8 platser.
 
📌För de medlemmar som är i riskgrupp! Ni har exklusive tillgång till anläggningen på måndagar och onsdagar klockan 13:30-14:30. Dessa tider får endast just dessa medlemmar vara på anläggningen. Om man är i riskgrupp och vill träna på andra tider, för att vi ska kunna erbjuda maximal säker träning, ring gärna till oss på telefon:
0152- 420 80 och höra efter hur besöksstatistiken ser ut för stunden. 
 
Vi vill även informera er om att vi har mycket goda hygienenrutiner på anläggningen. Desinfektionsmedel för samtliga maskiner och övrig utrustning, tydlig information om handhygien och rengöring av utrustning efter användning, samt som sagt utställd handsprit runt om i lokalen.
Vi kan komma behöva göra fler åtgärder. Vi återkommer med tydlig information om detta blir aktuellt.
 
Du har väl inte missat att vi även erbjuder andra alternativ för att du, i alla lägen, ska kunna hålla igång med din träning. Delta på BalanZe utomhusträning eller på våra Live-sända träningspass! Ta del av vår tränings-app för hemmaträning eller boka vår separata gymlokal med egen entré så du kan träna ensam på anläggningen!
 
Återigen,
Behåll träningsrutinen, håll dig hälsosam och välmående. TILLSAMMANS ska vi ta oss igenom en andra våg, med god hälsa!

Skriven av:
BalanZe | Träning för alla
Datum:
2021-01-09 18:23

Nyhetsarkiv

2020-03-31
2020-02-02
2020-01-08
2019-10-23
Copyright © BalanZe | Träning för alla 2021 | Powered by purePUBLISH | Hosted by WebOne AB

Medlemsinloggning

Här loggar du in och hämtar ditt digitala medlemskort