MENY

Vision

BalanZe ska förbättra människors välmående och hälsa. Genom BalanZe utbud och kundens insats bidrar vi med ett rikare liv för ALLA.

 

Affärsidé
BalanZe ska med god lönsamhet leverera tjänster på friskvårdsmarknaden, genom att möjliggöra trivsam, effektiv träning för människor.

 

BalanZe

Balanze är en träningsanläggning som grundades 2005 med ambition att förbättra Ditt välmående och Din hälsa. Vi arbetar med att kombinera träning med livsglädje. BalanZe erbjuder kvalitet i lokalerna, redskapen och hos personalen. Hos oss är det Din träning och Dina behov som står i fokus. Du är välkommen som nybörjare eller van motionär. Genom vårat utbud och Din insats bidrar vi till ett rikare liv för ALLA.

Vi arbetar för att Du ska finna en träningsform som passar Dig. Att träna handlar inte bara om att lyfta en hantel rätt eller att göra stora framsteg på kort tid. Det handlar mer om att hitta glädje i att motionera. Det viktigt att trivas med sin träning och känna motivation till att regelbundet röra på sig. Vi arbetar för att Du ska finna en motionsform som passar just Dig. Därför erbjuder BalanZe många olika träningsalternativ.

Copyright © BalanZe | Träning för alla 2021 | Powered by purePUBLISH | Hosted by WebOne AB

Medlemsinloggning

Här loggar du in och hämtar ditt digitala medlemskort