MENY

magnus kemppi 

Magnus Kemppi licensierad Personlig Tränare

När du anlitar mig som din personliga tränare är du den viktigaste personen och du får min 100% fokus på att jag coachar dig till dina mål oavsett träningserfarenhet, förutsättningar och mål. Jag lyssnar på dig och är lyhörd på hur din kropp svarar på träningen och kosten. Vi gör denna unika resa tillsammans. Jag kommer använda all min erfarenhet och kunskap för att få dig att lyckas nå ditt mål. Jag ser möjligheterna istället för motgångarna delvis för allt jag själv har upplevt för att nå mina mål. Du behöver inte göra samma fel som jag gjorde.

 

Jag har tränat i ca 30 år. Tävlat i 20 år nationellt och internationellt på elitnivå inom Classic Bodybuilding/fitness. Jag har stor erfarenhet och kunskap om personlig träning då jag arbetat som PT i 15 år coachat allt från motionärer, nybörjare och elit tex inom bodybuilding, motorcross, mma.  Jag brinner för träning och hälsa där jag även aktivt har tävlat inom olika sporter som tex motorcross/enduro, mma, fotboll, löpning. Fram tills idag har min kroppsliga och mentala resa berikat mig med erfarenheter och kunskap som är min styrka och tillgång för att kunna hjälpa dig att utvecklas till din nya bästa version 2.0, oavsett dina inre och yttre förutsättningar. Tillsammans är ingenting omöjligt

 

Relevanta utbildningar jag gått.

Personlig tränare, diplomerad massör, certifierad hälsocoach, certifierad mindfullness coach, mental coach, thaiboxnings instruktör.

 

Jag har bland annat jobbat som personlig tränare, massör, mindfullness coach, hälsocoach, mental coach, Öppnade och drev en thaiboxning förening i 4 år. Drivit eget gym och företag inom inre och yttre hälsa/träning.

 

Jag ser fram emot att få jobba med just dig! Tveka inte att höra av dig till mig. 

"Lev inte i går dagen eller i morgondagen! För då missar du dagen idag. lev här och nu."

 

Ta första steget idag! Boka en konsultation med mig nedan:

(Skriv Magnus Kemppi som kommentar)

För- och efternamn: *

Telefon: *

E-mail: *

Meddelande: *


Säkerhet: *


* = Obligatoriska fält

Copyright © BalanZe | Träning för alla 2021 | Powered by purePUBLISH | Hosted by WebOne AB

Medlemsinloggning

Här loggar du in och hämtar ditt digitala medlemskort